Incasso in Nederland

Incasso

VMP & Partners B.V. is een Incasso- en adviesbureau in Almere en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige –professionele- dienstverlening op het gebied van nationale en internationale incasso. Met meer dan 70 jaar aan gezamenlijke kennis en ervaring kunnen wij uw vorderingen op correcte en efficiënte wijze incasseren. Dit kan zowel in der minne als in rechte. Aangezien elke crediteur zijn eigen specifieke wijze van aanpak vereist, is een oriënterend gesprek waarin wij uw wensen en mogelijkheden gericht kunnen inventariseren, een standaard service. Prettig en efficiënt voor u en ons. Kortom, wij vinden graag de beste oplossing voor uw vraag, hoe complex die ook mag zijn. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers bij ons incassobureau in Almere. Bel 036 – 546 0505 of vul het contactformulier in op onze website. Graag verwijzen wij u ook naar onze informatie betreffende het incasseren van uw vorderingen op uw buitenlandse cliënten/debiteuren.

Pré Incasso Modules

In de pré incasso fase wordt getracht de vordering te innen zonder tot een feitelijke incasso procedure over te gaan. Dit kan door middel van:

Profit Letters

Een laatste sommatie op een brief met ons briefhoofd maar met vermelding van uw bankrekeningnummer, telefoonnummer en contactpersoon. Debiteuren krijgen nog eenmaal de gelegenheid om uw factuurbedrag te voldoen. Zij worden tevens geïnformeerd over het feit dat non betaling zal leiden tot een incassoprocedure.

Telecollect

Een effectief middel om uw debiteur tot betalen te bewegen is hen telefonisch te benaderen. Dit vergt tijd en expertise. Het telecollect-team van VMP & Partners B.V. benadert uw debiteuren als ware zij medewerker van uw afdeling debiteurenadministratie. Op correcte wijze benaderen wij uw debiteuren met het verzoek om over te gaan tot het betalen van uw facturen. Terugkoppeling met betrekking tot het resultaat van onze bel-actie geschiedt binnen maximaal 5 werkdagen.

De Telecollect module heeft een bijzondere toegevoegde waarde. Door het directe contact met uw cliënten, vernemen wij meteen eventuele problemen. Hiermee kunt u binnen uw onderneming aan de slag, behoudt u uw cliënten en zal men eerder genegen zijn over te gaan tot betalen van de vordering immers, er wordt naar hen geluisterd.

De adviezen van VMP & Partners B.V. richten zich op het gebied van creditmanagement, debiteurenbeheer en schuldsanering.

Onze expertise inzetten?

Benieuwd wat VMP & Partners B.V. voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer 036 – 546 0505 of mail naar info@vmp-partners.nl. U kunt tevens uw gegevens achter laten op onze website. Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.