Neem contact op met VMP & Partners B.V.

Bel naar 036 – 546 0505 of vul het contactformulier in.

Meer informatie / More Info

Indien u onze tarieven en voorwaarden wilt ontvangen of een vraag heeft, verzoeken wij u vriendelijk het contactformulier in te vullen zodat wij op korte termijn contact met u kunnen opnemen. 

If you would like to receive our terms & conditions then please fill in the contactform so that we can contact you by return.

* Verplicht / Required

 

Aangesloten bij:


Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen bank.

Direct betalen via IDEAL

Een brief van het incassobureau, wat nu?

Indien u een brief van een incassobureau ontvangt en van mening bent dat de ingestelde vordering onjuist is, neem dan tóch de moeite om op een adequate wijze te reageren. Het beste is om dit schriftelijk te doen en voor uzelf een kopie van de door u verzonden brief te bewaren.

Bent u het wel eens met de vordering maar kunt u deze niet betalen, dan is het in het algemeen zeer goed mogelijk een voor alle partijen passende oplossing te vinden (u kunt hierbij denken aan het treffen van een betalingsregeling). Ook in dat geval adviseren wij u schriftelijk contact op te nemen met het incassobureau. Vermeldt in uw brief of e-mail altijd uw naam, uw adres en uw telefoonnummer zodat men contact met u op kan nemen.

Bij een telefoongesprek met een incassobureau noteert u te allen tijde de datum van het gesprek, de naam van de incassomedewerker en maakt u een kort verslag van het gesprek of de afspraken welke zijn gemaakt.

Neem voor meer advies en informatie contact op met VMP & Partners B.V. Bel 036 – 546 0505 of vul het contactformulier in op deze website.